Dit zijn de gratis PlayStation Plus games in juli

Muizenissen.

Sony heeft de PlayStation Plus-games voor de maand juli bekendgemaakt. Vanaf 6 juli kun je aan de slag met Call of Duty: Black Ops 4, A Plague Tale: Innocence en WWE 2K Battlegrounds. Daarnaast blijft ook Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown nog een maandje langer gratis beschikbaar.

Call of Duty: Black Ops 4 hoeft weinig introductie. Dit vierde deel kwam in 2018 uit en bevat opnieuw verschillede multiplayermodi, Zombies en de Battle Royale-modus Blackout. Carls Call of Duty: Black Ops 4 Blackout review vind je hier.

12

De PlayStation Plus-versie van A Plague Tale: Innocence is enkel speelbaar op de PlayStation 5. Die versie is speelbaar in native 4K aan 60 frames per seconde. Daarnaast geniet de PlayStation 5-versie ook van verbeterde graphics en snellere laadtijden. Onze A Plague Tale: Innocence review lees je hier.

In WWE 2K Battlegrounds vecht je ten slotte met je favoriete WWE-vechters in onder andere een vernieuwde story mode en verschillende match-types zoals Steel Cage en Royal Rumble. Daarnaast kun je ook je vrienden bekampen in lokale en online multiplayer.

Heb je de gratis PlayStation Plus games in juni nog niet gedownload? Haast je dan, want de komende dagen kun je onder andere Star Wars Squadrons nog aan je bibliotheek toevoegen.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

De 5 best verkochte games deze week

Week 36 (6 t/m 12 september 2021).

Feature | FIFA 22 Career Mode - Wat is er nieuw in de carrièremodus

Alles over Manager Career, Player Career en nog meer.

Feature | FIFA 22 FUT - Wat is er nieuw in FIFA Ultimate Team?

Alles over FUT Divisions, Champions, Heroes en nog meer.

Feature | FIFA 22 release - Waar en wanneer kun je FIFA 22 kopen?

Alles over de launch, pre-order, edities en nog meer.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread