Castlevania Netflix-serie krijgt spin-off tijdens de Franse Revolutie

Liberté, égalité, fraternité.

Nu de Castlevania Netflix-serie na vier seizoenen een eindpunt heeft bereikt, kondigt Netflix een spin-off voor de reeks aan. Die draait rond Richter Belmont en Maria Renard en speelt zich af tijdens de Franse Revolutie.

Fans kennen kennen beide personages ongetwijfeld nog uit Castlevania: Rondo of Blood en Castlevania: Symphony of the Night. Of er verder nog linken zijn met die twee games, is nog onduidelijk.

12

De neiuwe reeks wordt in elk geval geschreven door Clive Bradley, de regie wordt voorzien door Sam en Adam Deats. Wanneer we de spin-off-reeks te zien krijgen, is nog niet geweten.

E3 2021 en Summer Game Fest 2021 zijn in volle gang. Voor meer informatie over de data en tijden hebben we een handig overzicht van E3 2021, Summer Game Fest en andere evenementen opgelijst.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread