The Dark Pictures Anthology: House of Ashes releasedatum bekend

Hete herfst.

Tijdens Summer Game Fest 2021 is de releasedatum van The Dark Pictures Anthology: House of Ashes bekendgemaakt. De game komt op 22 oktober 2021 uit voor pc, PlayStation en Xbox. Via een nieuwe trailer wordt ook het verhaal toegelicht.

In de game volg je een groep Amerikaanse militairen tijdens de Irak-oorlog in 2003. Wanneer de groep een vermeende opslagplaats voor chemische wapens verkent, maken ze een 'eeuwenoud kwaad' wakker. Net zoals in de vorige games van Supermassive Games bepalen jouw keuzes wie het avontuur overleeft.

De game krijgt ook een speciale Pazuzu Edition. Die bevat naast de game een beeldje van een van de monsters en enkele pins en stickers.

E3 2021 en Summer Game Fest 2021 zijn in volle gang. Voor meer informatie over de data en tijden hebben we een handig overzicht van E3 2021, Summer Game Fest en andere evenementen opgelijst.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread