Bevestigd: Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom komt naar de Switch

Royale port.

Nadat eerder deze maand al een verwijzing naar een Switch-versie van Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom was opgedoken op de website van de ESRB, heeft uitgever Bandai Namco dat nieuws nu ook officieel bevestigd. Ni no Kuni 2: Revenant Kingdom Prince's Edition is vanaf 17 september beschikbaar voor de Switch voor 60 euro.

De Switch-port bevat naast de basisgame ook beide uitbreidingen: The Lair of the Lost Lord en Tale of a Timeless Tome. De Prince's Edition voor de Switch bevat ook nog enkele extra items zoals verschillende zwaarden, een ring en een pendant.

Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom kwam in 2018 al uit voor pc en PlayStation 4 en vertelt het verhaal van prins Evan Pettywhisker Tildrum die een nieuw koninkrijk probeert op te bouwen.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread