Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Release Ni No Kuni 2: The Tale of a Timeless Tome DLC bekend

Zou tijd worden.

Uitgever Bandai Namco maakt bekend dat de Tale of a Timeless Tome DLC voor Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom op 19 maart uitkomt. De uitbreiding maakt deel uit van de season pass.

The Tale of a Timeless Tome voegt een nieuw hoofdstuk aan de game toe, waarin je als Evan in een droomwereld terechtkomt. Daar wacht de 'Conductor' je op, een konijn in een maatpak. Wat hij precies van je wil, is nog onduidelijk.

Verder komen er twee zogeheten 'methods' bij, de Wizard's Companions en Martha's Method. Methods zijn in te stellen om een nieuwe draai te geven aan het standaard vechtsysteem. En dan is er nog de Solosseum Slog, een nieuwe locatie waarin je het opneemt tegen hordes vijanden en daar de bijbehorende beloningen voor binnenhaalt.

De downloabare uitbreiding komt relatief laat uit, want tegen die tijd is Ni No Kuni 2 al een jaar te koop. Eerder lanceerde echter ook de Ni No Kuni 2: The Lair of the Lost Lord DLC.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.
Related topics
Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties