Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ni No Kuni-animatiefilm binnenkort beschikbaar via Netflix

Ook in België en Nederland?

De vorig jaar in Japan uitgebrachte Ni No Kuni-animatiefilm krijgt binnenkort een Engelstalige versie en is te bekijken via Netflix. Voor Britse en Amerikaanse Netflix-kijkers is de film vanaf 16 januari beschikbaar. Het is nog onduidelijk of we die dag ook in België en Nederland toegang krijgen tot de film.

De film staat los van de twee Ni No Kuni-games, maar speelt zich wel af in hetzelfde universum. Daarin reizen personages tussen onze wereld en een vreemde fantasiewereld. De film volgt twee tieners die het leven van hun vriend proberen te redden. Dat avontuur wordt echter belemmerd door een liefdesverhaal.

De film is geregisseerd door Yoshiyuki Momose, die eerder voor Studio Ghibli aan het fenomenale Spirited Away werkte. Momose werkte eerder ook al mee aan beide Ni No Kuni-games. De muziek wordt verzorgd door Joe Hisaishi, eveneens bekend van Studio Ghibli.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties