PlayStation Store voor PS3 en Vita blijft dan toch open

De PSP gaat wel voor de bijl.

Nadat Sony vorige maand aankondigde dat de PlayStation Store voor de PlayStation 3, PlayStation Vita en PlayStation Portable zou sluiten, komt het bedrijf nu terug op die uitspraak. Die nieuwe beslissing komt er na heel wat protest van de fans.

Volgens Sony Interactive Entertainment-topman Jim Ryan heeft Sony die fans luid en duidelijk gehoord. Het blijft dus ook na de zomer mogelijk om games voor de PlayStation 3 en PlayStation Vita digitaal te kopen. De afzonderlijke PlayStation Store voor de PSP sluit nog steeds op 2 juli, al blijft het ook nadien mogelijk om PSP-games te kopen via de Vita Store.

"We begrijpen nu dat velen onder jullie nog steeds games voor de PS3 en PS Vita willen kopen in de nabije toekomst, en ik ben blij dat we een oplossing hebben gevonden om de verkoop verder te zetten", aldus Ryan.

Nieuwe games voor de beide consoles hoef je uiteraard niet meer te verwachten. Sony zet immers volop in op de verkoop van de PlayStation 5. Met succes, want de PlayStation 5 is momenteel de snelst verkopende console ooit in de VS.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Nintendo Switch ondersteunt nu Bluetooth audio

Klinkt als bluetooth audio in de oren.

Nintendo kondigt Switch prijsverlaging aan

In aanloop naar de release van de Switch OLED.

Lego Super Mario 64 set onthuld

Minstens evenveel pixels als op de Nintendo 64.

Verder op de site...

De 5 best verkochte games deze week

Week 36 (6 t/m 12 september 2021).

Feature | FIFA 22 Career Mode - Wat is er nieuw in de carrièremodus

Alles over Manager Career, Player Career en nog meer.

Feature | FIFA 22 FUT - Wat is er nieuw in FIFA Ultimate Team?

Alles over FUT Divisions, Champions, Heroes en nog meer.

Feature | FIFA 22 release - Waar en wanneer kun je FIFA 22 kopen?

Alles over de launch, pre-order, edities en nog meer.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread