Monster Hunter Stories 2 releasedatum bekend

En de demo van Monster Hunter Rise krijgt nieuwe content.

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin komt op 9 juli uit voor pc en Nintendo Switch. Dat heeft Capcom bekendgemaakt tijdens het Monster Hunter Digital Event.

Monster Hunter Stories 2 is een rechtstreekse sequel op Monster Hunter Stories uit 2017. In dit nieuwe deel krijg je de taak om een Razewing Rathalos op te voeden en er een goed of slecht wezen van te maken.

Verder wordt de demoversie van Monster Hunter Rise op 11 maart uitgebreid met een speciale quest die draait rond het monster Magnamalo.

MonsterHunterStories21

Omdat de release van Monster Hunter Rise voor 26 maart gepland staat, onthult Capcom ook alvast enkele post-launch updates. Zo zal de game eind april al een eerste gratis Title Update krijgen die Chameleos en andere monsters aan de game toevoegt. Daar eindigt het niet, want nadien krijgt de game nog een Title Update. Wat die juist allemaal inhoudt, zegt Capcom voorlopig niet.

Wat Monster Hunter Rise allemaal in petto heeft bij de release, ontdek je in Sander zijn Monster Hunter Rise preview en Marcels Monster Hunter Rise preview.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

De 5 best verkochte games deze week

Week 36 (6 t.e.m. 12 september 2021).

Feature | FIFA 22 Career Mode - Wat is er nieuw in de carrièremodus

Alles over Manager Career, Player Career en nog meer.

Feature | FIFA 22 FUT - Wat is er nieuw in FIFA Ultimate Team?

Alles over FUT Divisions, Champions, Heroes en nog meer.

Feature | FIFA 22 release - Waar en wanneer kun je FIFA 22 kopen?

Alles over de launch, pre-order, edities en nog meer.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread