Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Allerlaatste Monster Hunter Rise: Sunbreak update nu beschikbaar

Enkel via Steam en Switch.

Capcom heeft zijn allerlaatste Monster Hunter Rise: Sunbreak update (versie 16) op 8 juni uitgebracht voor Nintendo Switch en Steam. Versies 14, 15 en 16 van de game komen op 24 augustus ook uit voor PlayStation en Xbox.

Deze update eindigt het verhaal van Sunbreak door een gevecht tegen Primordial Malzeno toe te voegen. Om mee te doen aan dat gevecht moet je Master Rank 10 hebben bereikt.

Daarnaast introduceert deze gratis update armour augmentation met nieuwe slots en extra decoraties. Tot en met 27 juli 2023 worden er ook tal van aanvullende quests aan de game toegevoegd. Die zorgen voor verscheidene beloningen, waaronder een nieuwe selectie aan layered armour.

Spelers die meer willen weten over deze game, klikken best eens door naar de Monster Hunter Rise en Sunbreak review.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties