Mass Effect Legendary Edition aangekondigd

Begin volgend jaar kun je de trilogie herbeleven.

Bioware kondigt via een teaser trailer en bijbehorende blog post de Mass Effect Legendary Edition aan. Die bevat remastered versies van de eerste drie games en komt in de lente van volgend jaar uit voor pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X.

Volgens Bioware-topman Casey Hudson bevat de Legendary Edition onder andere betere textures, shaders, models en effecten. Ook de framerate zal hoger liggen dan voordien en er is ondersteuning voor 4K-resoluties. Hudson benadrukt ook dat de studio trouw is gebleven aan de originele gameplay. Op dat vlak hoef je dus geen grote veranderingen te verwachten.

Naast de games zelf bevat de Legendary Edition ook alle DLC, evenals eerder uitgebrachte promo wapens en armour.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread