Dragon Quest 11 S: Echoes of an Elusive Age Definitive Edition komt naar pc, PlayStation 4 en Xbox One

Breaking news: game met veel te lange titel krijgt nog langere titel.

Tijdens de Xbox Games Showcase is aangekondigd dat Dragon Quest 11 S: Echoes of an Elusive Age Definitive Edition op 4 december naar de PlayStation 4, pc en Xbox One komt. Voor die laatste twee platformen is de game vanaf die dag ook speelbaar via Xbox Game Pass.

De Definitive Edition is een geüpdatete versie van de Switch-port van Dragon Quest 11. De nieuwe versie bevat onder andere een volledig symfonische soundtrack, Japanse audio en een aantal nieuwe missies. Bovendien krijg je toegang tot een 2D Mode, waarin je de gehele game met sprite-art kunt spelen.

Switch-eigenaars konden vorig jaar al aan de slag met de Definitive Edition van Dragon Quest 11. Sanders liefdesbrief aan die versie lees je in onze Dragon Quest 11 S: Echoes of an Elusive Age - Definitive Edition review.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread