Dit zijn de Xbox Game Pass games voor januari

Enkele andere games verlaten evenwel het aanbod.

Microsoft heeft een nieuwe reeks games onthuld die de komende weken naar de Xbox Game Pass komen. Voor de Xbox One-games zijn de releasedata alvast onthuld. Voor de pc-games is het nog even wachten op de exacte data. Daarnaast zijn er jammer genoeg ook enkele games die het aanbod deze maand verlaten.

Xbox One-eigenaars kunnen vanaf 9 januari aan de slag met Frostpunk: Console Edition en Sword Art Online: Fatal Bullet. Op 16 januari komt daar ook Tekken 7 bij. Pc-gamers krijgen in de loop van de komende weken eveneens toegang tot Frostpunk en mogen daarnaast ook uitkijken naar FTL: Faster Than Light.

12

Minder goed nieuws is dat Lego City Undercover en Just Cause 3 het aanbod deze maand verlaten. Niet dat je je daarom hoeft te vervelen. Sinds vorige week is immers ook Grand Theft Auto 5 speelbaar via de Xbox Game Pass.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread