Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Grand Theft Auto 5 vanaf nu speelbaar via Xbox Game Pass

Tre-voor niets.

Microsoft maakt via Twitter bekend dat Grand Theft Auto 5 vanaf vandaag deel uitmaakt van de Xbox Game Pass. Eigenaars van een Xbox One (X) kunnen vanaf nu de campaign uitproberen. Wie daarnaast Games with Gold of een Game Pass Ultimate-abonnement heeft, kan ook met de multiplayermodus aan de slag.

Grand Theft Auto 5 kwam in 2013 uit, maar blijft vooral dankzij de multiplayer nog steeds immens populair. Sinds 2018 is GTA 5 zelfs het meest winstgevende entertainmentproduct aller tijden. In 2019 steeg de omzet en het aantal spelers opnieuw dankzij de release van de Diamond Casino & Resort update.

GTA 5 dankt natuurlijk ook een groot deel van zijn populariteit aan de fantastische GTA 5 cheats waarmee je de wereld helemaal kan draaien in jouw voordeel.

Ook de komende maanden mogen eigenaars van een Xbox Game Pass-abonnement zich nog aan heel wat moois verwachten. In november kondigde Microsoft meer dan 50 nieuwe games voor de Xbox Game Pass aan.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties