Risk of Rain 2 verlaat Early Access in augustus

Hopoot uit testfase.

Risk of Rain 2 verlaat Early Access in augustus via update 1.0. Dat laat ontwikkelaar Hopoo Games weten in een blogbericht. Normaal gezien zou de game lanceren in de lente, maar na een rondvraag bij de fans merkte de ontwikkelaar dat er nog wel wat werk aan de game was.

Door verder aan de game te sleutelen, hoopt Hopoo Games een 'complete spelerservaring' te bieden. Daarvoor voegt de ontwikkelaar zowel nieuwe content toe, maar is ook bestaande content herwerkt.

Hopoo Games ontving vooral negatieve feedback over het online gedeelte en de quickplay. Ook daar komen dus de nodige aanpassingen. Momenteel doet de game het nog steeds erg goed bij de fans. In 2019 raakte immers bekend dat Risk of Rain 2 al meer dan een miljoen keer werd verkocht in Early Access.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread