Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Risk of Rain 2 al meer dan een miljoen keer verkocht

En dat in early access.

Ontwikkelaar Hopoo Games laat weten dat Risk of Rain 2 al meer dan een miljoen keer is verkocht sinds de game op 28 maart lanceerde via early access. Volgens de ontwikkelaar is dat een enorm succes. De eerste Risk of Rain had immers meer dan vijf jaar nodig om zo vaak over de toonbank te gaan.

Risk of Rain 2 is een third-person roguelike shooter. Het komende jaar wil Hoopoo Games op regelmatige basis nieuwe content toevoegen aan de game. Zo komen er onder andere nieuwe personages, nieuwe items en nieuwe bosses. Ook wil de ontwikkelaar nog allerhande bugs aanpakken.

In 2017 is Risk of Rain 2 officieel aangekondigd. De definitieve release staat gepland voor de lente van 2020. Het is de eerste 3D-game van ontwikkelaar Hoopoo Games.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties