Trine 4: The Nightmare Prince komt deze herfst uit

Evenals de Trine: Ultimate Collection.

Ontwikkelaar Frozenbyte laat weten dat Trine 4: The Nightmare Prince deze herfst uitkomt voor pc, PlayStation 4, Switch en Xbox One. Daarnaast kondigt de ontwikkelaar ook de Trine: Ultimate Collection aan die tezelfdertijd lanceert.

De Ultimate Collection bevat naast Trine 4 ook de eerste drie games in de serie. Daarnaast krijg je ook een fysieke wereldkaart, een digital artbook en de soundtrack voor de volledige serie. Ook wie Trine 4 pre-ordert, krijgt de fysieke wereldkaart.

Daarnaast meldt Frozenbyte dat de gameplay van Trina 4 grondig is gewijzigd in vergelijking met de vorige games. Zo is Trine 4 opnieuw in 2,5D, in plaats van de 3D-wereld in Trine 3. Daarnaast krijgt ook het vechtsysteem de nodige aanpassingen en kun je de game met vier spelers in co-op spelen.

Trine 4: The Nightmare Prince is eind vorig jaar aangekondigd. De game krijgt bovendien financiële steun van het uitvoerend agentschap onderwijs, audiovisuele media en cultuur van de Europese Unie.

Advertentie

Ga naar comments (1)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread