Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Days Gone en MediEvil komen naar PlayStation Now

Alles in het teken van Halloween.

Sony voegt opnieuw enkele games toe aan het PlayStation Now-abonnement. Vanaf nu kun je aan de slag met MediEvil, Friday the 13th, Trine 4: The Nightmare Prince, Rad en Days Gone. Opgelet, die laatste game blijft slechts tot en met 5 januari 2021 beschikbaar.

Days Gone is ongetwijfeld de grootste titel in het aanbod. Die zombiegame kwam in 2019 exclusief voor de PlayStation 4 uit. In zijn Days Gone review sprak onze Maarten vol lof over de verslavende gameplayloop, al liet de rest van de game geen blijvende impact na.

Ook de MediEvil remake kwam vorig jaar uit en bracht de klassieker uit het PlayStation 1-tijdperk terug met verbeterde graphics. Los daarvan bleef de originele game grotendeels behouden, inclusief de legendarisch slechte besturing. Meer daarover lees je in Carls MediEvil review.

In Friday the 13th: The Game probeer je samen met enkele andere spelers te overleven, terwijl je op de hielen wordt gezeten door maniak Jason Voorhees, die eveneens door een menselijke tegenstander wordt bestuurd.

Trine 4: The Nightmare Prince is dan weer de glorieuze terugkeer van de wondermooie platformserie van ontwikkelaar Frozenbyte, nadat de serie een dipje kende met het mindere derde deel. Rad is ten slotte een 3D action roguelike van Double Fine die zich afspeelt in een 'post-post-apocalyptische wereld'.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties