Starbreeze verkoopt publicatierechten System Shock 3

Aan ontwikkelaar OtherSide Entertainment.

Starbreeze is niet langer de uitgever voor System Shock 3. Het bedrijf heeft de publicatierechten verkocht aan OtherSide Entertainment, de ontwikkelaar van de game. Het is nog onduidelijk of die laatste partij op zoek gaat naar een nieuwe uitgever.

Starbreeze verwierf de rechten voor System Shock 3 in 2017. Sindsdien zit Starbreeze echter in financiële problemen na het floppen van Overkill's The Walking Dead. Starbreeze-CEO Mikael Nermark betreurt de verkoop, maar merkt op dat dit 'de beste optie is voor beide partijen'.

OtherSide Entertainment zal alle kosten die Starbreeze reeds heeft gemaakt, terugbetalen. Naast System Shock 3 is ook System Shock Remastered in ontwikkeling. Vorig jaar werd de nieuwe System Shock Remastered visie toegelicht.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread