Baldur's Gate, Neverwinter Nights en Planescape: Torment komen naar consoles

cRPG's met de c van console.

Skybound Games brengt het komende jaar verschillende klassieke RPG's naar de consoles. Onder andere Baldur's Gate, Baldur's Gate 2, Baldur's Gate: Siege of Dragonspear, Icewind Dale, Planescape: Torment en Neverwinter Nights komen binnenkort naar de PlayStation 4, Switch en Xbox One.

Verschillende van die games kregen de afgelopen jaren al een enhanced versie voor de pc en voor smartphones en tablets. Zo kwam vorig jaar nog Neverwinter Nights: Enhanced Edition uit. Alle consoleversies krijgen zowel een fysieke als een digitale release.

De komende maanden zal Skybound Games meer details bekendmaken over de releasedata voor de verschillende games. Het is momenteel nog onduidelijk in welke aanpassingen de games krijgen om speelbaar te zijn met een controller.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread