Axiom Verge volgende maand gratis in de Epic Games Store

Tot dan is The Jackbox Party Pack gratis te downloaden.

Begin februari is Axiom Verge gratis te downloaden via de Epic Games Store. De game is gratis te downloaden van 7 tot en met 21 februari. Tot dan biedt Epic Games The Jackbox Party Pack gratis aan.

Axiom Verge is een klassieke metroidvania die in 2015 lanceerde voor pc, PlayStation 4 en PlayStation Vita. tegenwoordig is de game ook speelbaar op de Switch en de Xbox One. In zijn Axiom Verge review was onze Randolf destijds in elk geval enthousiast.

De Epic Games Store lanceerde eind vorige jaar en wil de concurrentie aangaan met Steam en andere webwinkels. Daarom bood Epic Games de afgelopen maanden al verschillende games gratis aan. Ook gaat The Walking Dead: The Final Season exclusief verder in de Epic Games Store.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread