Ontwikkelaar Giant Squid Studios kondigt adventure The Pathless aan

Bazin in boogschieten.

Ontwikkelaar Giant Squid Studios kondigt adventure The Pathless aan. De game komt volgend jaar op de pc en PlayStation 4 uit. Daarbij valt het op dat Steam niet als platform wordt genoemd, alleen de Epic Games Store die onlangs is gelanceerd.

Je speelt de game als Hunter, een bazin in boogschieten die een vloek probeert te stoppen. Je band met je adelaar staat centraal en samen verken je de wereld, los je puzzels in oude ruïnes op en ga je grootse gevechten aan.

Ontwikkelaar Giant Squid Studios bracht in 2016 de onderwatergame Abzû uit. Oprichter Matt Nava werkte voorheen bij Thatgamecompany aan Flower en Journey. Overigens brengt ontwikkelaar Thatgamecompany Journey binnenkort ook naar de Epic Games Store.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread