Insurgency: Sandstorm release uitgesteld

Pre-order bčta verlengd.

Ontwikkelaar New World Interactive maakt bekend dat de Insurgency: Sandstorm release is uitgesteld. De game stond voor 18 september gepland, maar komt nu op 12 december voor de pc uit. De pre-order bèta die momenteel gaande is wordt verlengd.

"We zijn tevreden over de feedback voor wat betreft de gameplay. Echter hebben we besloten de game uit te stellen op basis van de geconstateerde technische problemen. We gaan dat eerst aanpakken en ervoor zorgen dat de game beter draait", aldus de studio.

Iedereen die de game vooraf bestelt, krijgt tien procent korting. Daarnaast krijg je direct toegang tot de bèta. Tot slot is er nog tien procent extra korting tot eind maart volgend jaar voor de eigenaren van Insurgency.

Begin 2016 is Insurgency: Sandstorm officieel aangekondigd. Eerder raakte bekend dat Insurgency: Sandstorm toch geen verhaalmodus krijgt.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread