Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Insurgency: Sandstorm consolerelease voor vierde keer uitgesteld

Prikt als zand in de ogen.

Insurgency: Sandstorm voor PlayStation 4 en Xbox One wordt voor een vierde keer uitstelt, waardoor de game op een nog onbekende datum uitkomt. Dat laat ontwikkelaar New World Interactive weten via een tweet.

In de tweet lees je dat de studio de extra tijd wil gebruiken om de spelervaring bij de launch completer en beter te maken. Daarnaast onderzoekt het bedrijf de mogelijkheden om de game ook te lanceren op de PlayStation 5 en Xbox Series X.

Insurgency: Sandstorm stond oorspronkelijk voor 2017 gepland voor pc en console. Na verschillende vertragingen stond de Insurgency: Sandstorm consolerelease gepland voor 25 augusts, maar we moeten dus nog wat langer wachten. De pc-versie van de game lanceerde in 2018 en werd over het algemeen goed ontvangen.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties