Doom Eternal laat je als demoon spelen

en andere hun campaign binnenvallen. 

Id Software maakt tijdens QuakeCon 2018 bekend dat je in Doom Eternal als demoon andere hun campaign kunt binnenvallen. De nieuwe feature is te vergelijken met de multiplayer invasies uit de Soulsborne-games.

Niet alleen kunnen andere spelers jouw campaign binnenvallen, maar jij kunt op jouw beurt ook hun campaign binnenvallen. Daarnaast is het mogelijk om dat met andere spelers te doen zodat je samen op jacht gaat naar de Doom Slayer.

Wel benadrukt id Software dat de feature volledig optioneel is. Indien je de campaign alleen wilt spelen, dan kun je de game daarop instellen. Staat het wel aan, dan kun je ieder moment verrast worden. Inmiddels zijn ook de eerste gameplaybeelden Doom Eternal getoond.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread