Red Faction Guerrilla Re-Mars-tered release bekend

Alles moet kapot!

Uitgever THQ Nordic maakt de Red Faction Guerrilla Re-Mars-tered release bekend. De game komt op 3 juli op de pc, PlayStation 4 en Xbox One uit. De open wereld shooter van ontwikkelaar Volition lanceerde in 2009 en staat bekend om de volledig vernietigbare omgevingen.

De remaster richt zich op diverse grafische verbeteringen. Zo zijn de textures en schaduwen scherper, is de belichting aangepast en zijn er nieuwe post-processing effecten toegevoegd. Daarnaast is er ook 4k-ondersteuning op de pc.

Op de Xbox One draait de game op een resolutie van 900p met 60 frames per seconde. Voor Xbox One X-eigenaren geldt een resolutie van 1800p op 60 frames per seconde of een 4k-resolutie met 30 frames per seconde.

De PlayStation 4 heeft standaard een 1080p-resolutie met 60 frames per seconde. PlayStation 4 Pro-eigenaren hebben de keuze tussen een 1800p-resolutie met 60 frames per seconde of een 4k-resolutie met 30 frames per seconde.

Tot slot krijgen eigenaren van het origineel op Steam de nieuwe versie gratis. Begin dit jaar is THQ Nordic eigenaar van Volition geworden. Het bedrijf heeft Koch Media gekocht, waaronder ook uitgever Deep Silver valt.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread