Serious Sam 4: Planet Badass aangekondigd

Meer info volgt tijdens de komende E3-beurs.

Ontwikkelaar Croteam heeft via een korte teaser trailer onthuld dat Serious Sam 4: Planet Badass in ontwikkeling is. De ontwikkeling gebeurt in samenspraak met uitgever Devolver Digital. Meer informatie over de game volgt tijdens de komende E3-beurs.

In de Serious Sam-games neem je het in je eentje op tegen hordes en hordes vijanden. Ontwikkelaar Croteam belooft voor het vierde deel alvast 'nog grotere hoeveelheden vijanden en een explosief arsenaal aan wapens'.

Eerder onthulde Croteam al dat een eerdere versie van Serious Sam 4 uiteindelijk resulteerde in The Talos Principle. Onze The Talos Principle review vind je op de site.

Advertentie

Ga naar comments (1)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread