Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ijskoude Serious Sam 4 DLC geteased

Serieus gebibber.

Serious Sam 4 krijgt mogelijk DLC die zich afspeelt in een koude setting. Dat onthult ontwikkelaar Croteam in een teaser. Wanneer de officiële aankondiging van de DLC volgt en wanneer je die mag verwachten, onthult de ontwikkelaar niet.

In de teaser zie je hoe Sam Stone met een speedboot langs een boei vaart op een deels bevroren en besneeuwde watervlakte. Kort daarna zie je een besneeuwd landschap en hoor je een bekende stem zeggen "man, wat is het koud, maar niets warmt mij zo op als 'kicking ass'". Vervolgens zie je hoe het Serious Sam-logo bevriest en het filmpje eindigt.

Dat de game een ijskoude setting krijgt, is niet zo verwonderlijk als je weet dat Croteam The Refinery uit de finale versie van de game haalde. Dat is een level dat zich zou afspelen in het koude Rusland. Mogelijk trekt Sam in de DLC alsnog naar die locatie.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Serious Sam 4

PS5, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties