De remasters van Turok: Dinosaur Hunter en Turok 2: Seeds of Evil komen naar de Xbox One. De herwerkte games lanceren op 2 maart op de console.

Ontwikkelaar Night Dive Studios verzorgt de heruitgave van de twee titels. De games hebben nu een verbeterde belichting, framerate en textures en bieden ondersteuning voor een beeldverhouding van 16:9. Deel 2 bevat overigens een multiplayermodus.

Turok: Dinosaur Hunter en Turok 2: Seeds of Evil kwamen in respectievelijk 1997 en 1998 op de markt voor de Nintendo 64 en de pc. Night Dive Studios werkt ook aan een reboot van System Shock. Deze maand kwam het nieuws naar buiten dat de ontwikkeling van System Shock Remastered tijdelijk wordt gepauzeerd.

ADVERTENTIE

Gerelateerde games

Over de auteur

Maarten Denoo

Maarten Denoo

Redacteur

Keerde het multiplayergeraas de rug toe en verdiept zich nu vooral in actie-RPG’s en co-op games. Stort een bescheiden bijdrage en steun deze arme ziel in zijn strijd tegen een immer toenemende backlog.

Meer artikels van Maarten Denoo