Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Turok 2 remaster release bekend

Dinotopia.

Ontwikkelaar Nightdive Studios maakt bekend dat de geremasterde versie van Turok 2: Seeds of Evil vanaf 16 maart beschikbaar is voor de pc. Daarnaast is ook een versie voor de Xbox One in de maak.

Turok 2 lanceerde in 1998 voor de Nintendo 64. Een jaar later volgde een eerste pc-versie. In de game speel je als de dinosaurusjager Turok. Met behulp van een uitgebreid arsenaal aan wapens ga je de strijd aan met hordes gerobotiseerde reptielen.

Met de remaster krijgt de game een grafische opknapbeurt in de Kex Engine 3.4. Daarnaast krijgt de game ook zes nieuwe levels, twintig verschillende wapens en een nieuwe multiplayer modus genaamd 'last Turok standing'. De multiplayer is zowel lokaal als online te spelen.

Naast remastered versies van de Turok-games werkt Nightdive Studios ook aan een reboot van System Shock.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties