Gerucht: Activision werkt aan Spyro the Dragon remake

Nog een PlayStation-mascotte maakt zijn comeback.

Volgens gamesite Kotaku werkt Activision aan een remake van de originele Spyro The Dragon-trilogie. De informatie is afkomstig van 'bronnen die aan het project verbonden zijn'. Vicarious Visions is de ontwikkelaar van dienst.

De Spyro-trilogie bestaat uit de games Spyro The Dragon, Ripto's Rage!, en Year of the Dragon. De remake brengt verbeterde belichting, animaties, filmpjes en een herwerkte soundtrack. De remake maakt het ook makkelijker om je voortgang op te slaan.

De game wordt volgens Kotaku in maart aangekondigd voor de PlayStation 4. Eén bron stelt dat de release van de remake gepland staat voor september. Net als de Crash Bandicoot N.Sane Trilogy is de Spyro remake tijdelijk exclusief voor Sony's console.

De terugkeer van Spyro is waarschijnlijk verbonden met het recente succes van Crash Bandicoot. Activision noemde het vorig jaar 'de best verkochte remaster-collectie ooit voor de PlayStation 4'. Zo was er ook bericht van een Crash Bandicoot N.Sane Trilogy port voor de pc en de Nintendo Switch.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Maarten Denoo

Maarten Denoo

Pietje-precies

Keerde het multiplayergeweld de rug toe en verdiept zich nu vooral in actie-RPG’s en co-opgames. Kan eindeloos over finales van tv-series doorrazen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread