Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Bekijk de vierde aflevering van Gametown online!

The 3rd Birthday! FF Duodecim Dissidia! Top Spin 4! Crysis 2! The Old Republic! The Last Guardian! Gears of War 3!

We zijn over de helft van het tweede seizoen van Gametown, en dit in de vorm van alweer de vierde aflevering!

Deze week hebben onze eigenste Joachim en David het op de sofa over de tennisgame Top Spin 4, terwijl we jullie van op de afgelopen EA Showcase Crysis 2 uitvoerig voorstellen. Ook Philip is van de partij, en hij heeft het in deze episode over twee aankomende PSP-games, zijnde The 3rd Birthday en Dissidia 012 Duodecim Final Fantasy.

En net zoals we vorige week al beloofden blikken we ook deze keer weer vooruit naar wat voor moois ons nog allemaal te wachten staat dit jaar. Maak je klaar voor een wervelende compilatie met daarin The Last Guardian, Gears of War 3, Star Wars: The Old Republic, Skylanders: Spyro's Adventure, The Legend of Zelda: Skyward Sword en nog veel meer. Het eerste deel van onze vooruitblik was te zien in aflevering drie, die vorige week al op Eurogamer België verscheen.

En wat zou Gametown zijn zonder wat hardware advies van Manu van Tones? Alweer brengt hij wat knappe apparatuur met zich mee waardoor je van je PC een echt gamesplatform kunt maken. Afsluiten doen Joachim en Philip met een babbel rond het voornaamste gamenieuws van de afgelopen weken. Dat, en nog veel meer zie je hieronder in de vierde aflevering van Gametown.

De vierde aflevering uit het tweede seizoen van Gametown.

De episode van Gametown die de afgelopen week op TMF te zien was verschijnt steeds op maandag op Eurogamer België. Alle voorgaande afleveringen kun je via deze link herbekijken.

Over de auteur

Eurogamer.be avatar

Eurogamer.be

Contributor

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties

More Features

Meest recente artikelen