Into the Breach release onthuld

Is binnenkort Drift Compatible.  

Ontwikkelaar Subset Games maakt de releasedatum van Into the Breach bekend. De game lanceert op 27 februari op de pc.

Into the Breach is een strategiegame waarin je de aarde tegen enorme buitenaardse monsters beschermt. Je maakt in de game gebruik van mechs, tanks en artilleriewapens. Je kunt ook de omgeving gebruiken om vijanden te verslaan.

De game bevat tevens een feature die je terug in de tijd stuurt als je door de aliens wordt verslagen. Eenmaal terug in de tijd krijg je de kans om de uitkomst van een compleet nieuwe tijdlijn te beïnvloeden. Elke reis maakt een willekeurige nieuwe wereld aan.

Subset Games maakt eerder ook FTL: Faster than Light. Deze game is aanvankelijk alleen voor de pc uitgebracht, maar is inmiddels ook speelbaar op onder andere mobiele apparaten. De kans is dus vrij groot dat Into the Breach ook de switch naar andere consoles maakt.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread