Ontwikkelaar Fool's Theory maakt de releasedatum van Seven: The Days Long Gone bekend. De isometrische stealth game lanceert op 1 december voor de pc.

Fool's Theory is de nieuwe studio van enkele voormalige CD Projekt RED-medewerkers. In de game krijg je een post-apocalyptische open wereld voorgeschoteld waarin het je vrij staat om je doestelling te bereiken door middel van stealth, actie en parcouring.

De game lijkt in elk geval veelbelovend met Jakub Rokosz aan het roer, een van de belangrijkste quest designers voor The Witcher 3. Ook The Witcher 3-componist Marcin Przybyłowicz werkt mee aan de game.

Of Seven: The Days Long Gone het niveau van de CD Projekt RED-games haalt, valt nog af te wachten. Intussen lees je alvast nog eens onze The Witcher 3: Blood and Wine review.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Meer artikels van Michiel De Coninck

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

Verplaats je horizontaal en verticaal in de RPG Seven

Van de makers van Kholat en enkele oud-medewerkers van The Witcher-studio.

Co-opinie #1

De redactie blikt graag nog even terug.