Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Verplaats je horizontaal en verticaal in de RPG Seven

Van de makers van Kholat en enkele oud-medewerkers van The Witcher-studio.

Indie-uitgever IMGN.PRO en ontwikkelaar Fool's Theory kondigen Seven voor de pc aan. Seven is een door Thief geïnspireerde RPG waarin je de open spelwereld vanuit isometrisch perspectief ziet.

De game speelt zich af in een post-apocalyptische toekomst die middeleeuws aandoet. Er zijn echter ook nog oude geavanceerde technologieën beschikbaar. Je speelt in Seven een eenzame reiziger die gedurende de game verschillende morele beslissingen neemt.

Seven onderscheidt zich van andere RPG's door de toevoeging van parkourvaardigheden. Je kunt je hierdoor zowel horizontaal als verticaal verplaatsen over allerlei obstakels.

IMGN.PRO en Fool's Theory ontwikkelen de game met behulp van de Unreal Engine 4. Een releasedatum is nog niet bekend.

Uitgever IMGN.PRO is bekend van de game Kholat. Fool's Theory bestaat uit enkele oud-medewerkers van CD Projekt RED die eerder nog meehielpen met de ontwikkeling van The Witcher 3: Wild Hunt.


Nog even tijd? Lees dan ook:

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Patrick Just de la Paisières avatar

Patrick Just de la Paisières

Redacteur

Gepassioneerd gamer met een lichte voorkeur voor open wereld-RPG's. Houdt ook van reizen, films, series, gadgets en voetbal.

Reacties