Total War: Warhammer - Mortal Empires release bekend

Volgende week al!

Op de Total War: Warhammer Twitter-account is de Mortal Empires release bekendgemaakt. De gratis uitbreiding voor eigenaars van Total War: Warhammer 1 en 2 is vanaf 26 oktober te downloaden.

In Total War: Warhammer - Mortal Empires worden de maps van beide games samengevoegd en herwerkt. Concreet betekent dit dat de Old World van de eerste game verder naar het westen met Lustria, the Southlands, Naggaroth en Ulthuan wordt uitgebreid.

De nieuwe map bevat zo 295 settlements en 117 facties aan het begin van de campagne. De spelers kiezen uit 35 Legendary Lords en 25 startposities.

Mortal Empires is enkel in Total War: Warhammer 2 speelbaar en bevat dan ook enkele van nieuwe features van het laatste deel, zoals Rogue Armies, Treasure Hunting, zeegevechten, UI verbeteringen, 8 en 10-slot steden en klimaat.

Bruce zijn Total War: Warhammer 2 review lees je hier nog eens.

Advertentie

Ga naar comments (2)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (2)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread