Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Total War: Warhammer deze week gratis in de Epic Games Store

Net als City of Brass.

In de Epic Games Store kun je deze week opnieuw twee gratis games downloaden. Tot en met donderdag 7 april zijn Total War: Warhammer en City of Brass gratis beschikbaar voor iedereen. Wie tegen dan de games aan zijn of haar bibliotheek toevoegt, kan ze ook nadien blijven spelen.

Total War: Warhammer kwam in 2016 uit en was het begin van een geslaagde trilogie die de gekende Total War-formule naar het Warhammer-universum bracht. Deze eerste game focust op de facties Empire, Dwarfs, Greenskins en de Vampire Counts. Onze Total War: Warhammer review lees je hier.

Cover image for YouTube videoWhat is Total War: WARHAMMER

City of Brass is daarentegen een first person roguelike van enkele van de makers van BioShock. Als dief verken je een Arabische stad met tal van gevaren en verrassingen.

Ook volgende week heeft Epic Games enkele kleppers van formaat in de aanbieding. Tussen 7 en 14 april kun je namelijk Rogue Legacy en The Vanishing of Ethan Carter gratis aan je bibliotheek toevoegen.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

City of Brass

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties