Ontwikkelaar Dontnod laat weten dat de releasedatum van Vampyr is uitgesteld. De game stond oorspronkelijk gepland voor eind dit jaar, maar de release is nu uitgesteld tot de lente van 2018.

Volgens Dontnod is de uitgestelde releasedatum het gevolg van een technisch probleem tijdens het ontwikkelingsproces. Daardoor heeft de ontwikkelaar meer tijd nodig om 'de game af te werken en te balanceren'.

In Vampyr speel je als vampier Jonathan Reid, die een balans probeert te vinden tussen zijn vampierenbestaan en het helpen van andere mensen als arts. De game speelt zich af in Londen vlak na de Eerste Wereldoorlog. Michiels oordeel lees je in de Vampyr review.

Dontnod werkte voordien aan Life is Strange. Op de site lees je nog eens onze Life is Strange review.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Meer artikels van Michiel De Coninck

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

Vampyr krijgt Story mode en Hard mode

Ontwikkelaar werkt nog steeds met bloed, zweet en tranen aan de game.

Bekijk: Vampyr - Launch Trailer

Staat deze maand op uit de dood.