Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Dit zijn de PlayStation Plus games in oktober

Bloedzuiger.

Sony heeft de PlayStation Plus games voor de maand oktober bekendgemaakt. Volgende maand zijn Need for Speed: Payback en Vampyr gratis beschikbaar voor wie een PlayStation Plus-abonnement heeft.

Need for Speed: Payback komt oorspronkelijk uit 2017 en slaat volgens de Need for Speed: Payback review van Sander op alle fronten de plank mis. De game werd vorig jaar opgevolgd door Need For Speed: Heat, die ook niet boven de middenmoot uitsteeg. Sindsdien staat Criterion Games weer aan het roer van de reeks.

Vampyr is het ambitieuze avontuur van ontwikkelaar Dontnod Entertainment. De ontwikkelaar is onder andere verantwoordelijk voor de succesvolle game Life is Strange. Ons oordeel lees je in de Vampyr review van Michiel.

Beide games zijn vanaf dinsdag 6 oktober beschikbaar. Tot dan kun je nog de PlayStation Plus games voor de maand september claimen. Momenteel zijn dat PlayerUnknown's Battlegrounds en Street Fighter 5.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Need for Speed 2017

PS4, Xbox One, PC

Vampyr

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties