Sega onthult Hokuto ga Gotoku tijdens een persevenement in Japan. De game is gebaseerd op de manga Fist of the North Star. De game komt eind 2018 in Japan uit voor de PlayStation 4.

Hokuto ga Gotoku speelt zich af in een post-apocalyptische wereld, waarin de stad Eden de enige plek met schoon drinkwater is. Hoofdpersoon Kenshiro krijgt te horen dat zijn verloofde Yuria nog in leven is en zich in Eden bevindt.

De game wordt door het team achter de Yakuza-reeks ontwikkeld en bevat daardoor soortgelijke gameplay. De naam Hokuto ga Gotoko is een verwijzing naar de Yakuza-reeks, want die staat in Japan als Ryu ga Gotoko bekend.

Sega heeft ook Yakuza Kiwami 2 officieel aangekondigd. Daarnaast is ook onlangs de Yakuza 6 release officieel onthuld.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Marcel de Jong

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Meer artikels van Marcel de Jong

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content