Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Sega kondigt Yakuza Kiwami 2 officieel aan

Vuistgevecht.

Yakuza Kiwami 2 is officieel voor de PlayStation 4 aangekondigd. De game komt op 7 december uit in Japan. Hiermee bevestigt Sega de geruchten over een Yakuza 2 remake.

Yakuza Kiwami 2 wordt met de Dragon Engine van Yakuza 6 gemaakt. De game bevat ook de Truth of Majima Goro campagne, waarin je in de huid van Majima Goro kruipt. Daarnaast bevat de game een aantal nieuwe verhaallijnen.

De ontwikkelaar brengt eind augustus ook een remake van de eerste Yakuza-game uit. Daarnaast is ook onlangs de Yakuza 6 release officieel onthuld. Eerder dit jaar is ook Yakuza 0 voor de PlayStation 4 uitgekomen. Marcel zijn bevindingen lees je in de Yakuza 0 review.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties