UPDATE: Gamesite Gematsu meldt dat Okami HD is opgedoken op de site van het Zuid-Koreaanse classificatiebureau. Volgens de site lanceert de game op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Uitgever Capcom heeft nog steeds niet op de geruchten gereageerd.

Oorspronkelijk bericht: Okami HD komt mogelijk naar de PlayStation 4 en de Xbox One. Dat meldt gamesite Kotaku UK in een reportage.

Volgens de site bevestigen twee individuele bronnen dat de HD remaster van Okami dit najaar een fysieke release krijgt op zowel de PlayStation 4 en de Xbox One. Twee verschillende Europese winkelketens geven aan dat de game op 12 december uitkomt.

Kotaku heeft ontwikkelaar Capcom proberen te bereiken om op de geruchten te reageren. De studio heeft echter nog geen officieel statement naar buiten gebracht.

Okami is een avonturengame waarin je een magische penseel gebruikt om puzzels op te lossen. De game is oorspronkelijk in 2006 uitgebracht voor de PlayStation 2. In 2012 heeft Capcom al een HD remaster van de game gelanceerd op de PlayStation 3.

ADVERTENTIE

Gerelateerde games

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Meer artikels van Mathijs Proos

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

Okami HD officieel aangekondigd voor de pc, PS4 en Xbox One

UPDATE: Westerse releasedatum ook bekend.

Kamiya wil Bayonetta en Okami voor 3DS

Bedenker van de games brainstormt over de mogelijkheden.

Okami HD naar PSN

Met Move ondersteuning.

Kamiya wil vervolg voor Viewtiful Joe

Tweede Okami begint hij niet meer aan.

Vervolg Okami in de maak?

Wij branden alvast een kaarsje!