Nieuwe info over gebieden en dungeons in Final Fantasy 14: Stormblood

Nobuo Uematsu componeert het muzikale thema.

Er is nieuwe informatie over de gebieden en dungeons in de Final Fantasy 14: Stormblood-uitbreiding beschikbaar. Square Enix onthulde de details tijdens het Final Fantasy 14 Fan Festival in Frankfurt, Duitsland.

Allereerst laat regisseur Naoki Yoshida weten dat je niet alleen Ala Mhigo, maar ook het Doma-gebied vrijspeelt. In Doma ligt onder andere de havenstad Kagune in eilandenketen Hingashi.

In Yanxia lopen veel vijanden rond om tegen te vechten. Shirogane is het vierde residentiële district, hoewel het aanschaffen van huizen niet direct bij lancering beschikbaar is.

De uitbreiding introduceert het nieuwe Kojin-ras. Dat zijn handelaren die je om en nabij de Ruby Sea tegenkomt. Zij aanbidden de Primal Susano, Lord of the Revel. Susano is na Ravana de tweede speciaal voor Final Fantasy 14 ontworpen Primal.

Nobuo Uematsu componeert het muzikale thema voor de uitbreiding. Susan Calloway voert zijn compositie uit. Het nummer gaat over menselijkheid, zwakte en kracht.

Eerder onthulde Yoshida de nieuwe Samurai Class voor Final Fantasy 14: Stormblood. De Final Fantasy 14: Stormblood release is in juni.

ADVERTENTIE

Gerelateerde content

Verder op de site...

The Elder Scrolls Online: Greymoor release met een week uitgesteld

ZeniMax-medewerkers moeten nog wennen aan het werken van thuis.

E3 2020 krijgt geen online evenement

Alle leuke dingen zijn afgelast!

Pokémon GO deelt zorgpakketten uit

Noodsituaties vragen zorgpakketten.

Sony onthult PlayStation 5 controller

DualSense is niet voor gevoelige kijkers.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread