Captain America en Morrigan zijn speelbaar in Marvel vs. Capcom: Infinite. Een YouTube video van Marvel Entertainment heeft dit bevestigd.

Tot nu toe zijn er zes personages voor de game bevestigd. Capcom onthulde eerder Ryu, Mega Man X en Morrigan (bekend van Darkstalkers). Marvel onthulde Iron Man, Captain Marvel en Captain America.

Er zijn tot nu toe nog geen personages uit X-Men voor de game bevestigd. Dat komt mogelijk omdat Marvel zich wil focussen op personages uit het Marvel Cinematic Universe.

Marvel vs. Capcom: Infinite is een 2-tegen-2 game. Voorganger Marvel vs. Capcom 3 was 3-tegen-3. Hierdoor lijkt Marvel vs. Capcom: Infinite meer op de eerste Marvel vs. Capcom game.

Ook kunnen er in Marvel vs. Capcom: Infinite 'Infinity Stones' worden gebruikt. Elke steen vertegenwoordigt een aspect van het universum en geeft de speler een uniek voordeel tijdens een gevecht.

Er is meer nieuws over Marvel vs. Capcom Infinite. Zo kondigde de ontwikkelaar ook een Marvel vs. Capcom 3 remaster aan.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Nick Jansen

Nick Jansen

Redacteur

Fervent gamer van zoín beetje elk platform; het tijdperk speelt geen rol. Probeert in het slechte het goede te vinden (en er eventueel om te lachen). Houdt van synthesizermuziek, neon, laserstralen, cassettes, VHS en slechte oneliners. Heeft geen haast met het aanschaffen van het allernieuwste op de markt, maar pluist liever het verleden uit; op zoek naar originele en gewaagde titels met vernieuwende ideeŽn.

Meer artikels van Nick Jansen

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content