Minecraft: Console Edition update voegt Elytra toe

Komt in december uit.

Minecraft: Console Edition krijgt in December de grootste update van het jaar. Dat meldt ontwikkelaar Mojang op het Mojang-blog.

"Er komen nieuwe vijanden, blokken, voorwerpen, status-effecten en allemaal andere, kleine aanpassingen. We willen een paar nieuwigheden toelichten, maar de rest blijft een verassing", aldus Mojang.

-system-headline

Twee van de uitgelichte toevoegingen zijn Elytra en End Cities. Elytra bevat een insectachtige zweefvlieger en een optie om een terrein te genereren met de optie 'Amplified Terrain'.

End Cities bevat naar alle waarschijnlijkheid een nieuwe omgeving waarin het gebruiken van de Elytra aangemoedigd wordt.

Als laatste licht Mojang toe dat er nu 'Lingering Potions' gemaakt kunnen worden met 'Dragons Breath'. Als deze potions gegooid worden, blijft er slijk achter wat achtervolgers vertraagt.

Veel van deze toevoegingen zijn al beschikbaar in de pc- en Mac-versie van Minecraft. Er is ook meer Minecraft-gerelateerd nieuws. Zo raakte onlange bekend dat de schrijver van World War Z aan een Minecraft-boek werkt.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Nick Jansen

Nick Jansen

Redacteur  |  artcl0ud

Fervent gamer van zo’n beetje elk platform; het tijdperk speelt geen rol. Probeert in het slechte het goede te vinden (en er eventueel om te lachen). Houdt van synthesizermuziek, neon, laserstralen, cassettes, VHS en slechte oneliners. Heeft geen haast met het aanschaffen van het allernieuwste op de markt, maar pluist liever het verleden uit; op zoek naar originele en gewaagde titels met vernieuwende ideeën.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread