World of Warcraft: Legion expansion - 5 dingen die je moet weten

De invasie.

Oude helden en vijanden keren terug

De invasie op Azeroth is in volle gang, dus slijp je wapens en meng je in de strijd tegen het demonische leger van The Legion. World of Warcraft: Legion is uitgekomen en staat in het teken van een oude vijand. Wij hebben vijf dingen die je moet weten op rij gezet, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

1

Gul'Dan, Illidan Stormrage, Anduin Wrynn, Sylvanas Windrunner, Archmage Khadgar, Genn Greymane en Maiev Shadowsong hebben een belangrijke rol binnen het verhaal van Legion. Gul'Dan heeft The Tomb of Sargeras geopend en kondigt daarmee het einde van Azeroth aan.

Ga verder naar het volgende World of Warcraft: Legion expansion feit.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Marcel de Jong

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread