E3 2015-trailer: Project Zero 5 heet Maiden of Black Water

Spoken jagen met je GamePad.

De vijfde Project Zero-game krijgt de subtitel Maiden of Black Water, zo maakt Nintendo bekend in een nieuwe trailer. Deze is niet uitgezonden tijdens de E3 2015 Digital Event maar is kort daarna door de uitgever op YouTube gezet.

In Amerika is de volledige naam Fatal Frame: Maiden of Black Water. In de trailer zie je hoe je de GamePad gebruikt om spoken op de gevoelige plaat vast te leggen. Dat is de enige manier waarop je ze schade kan toebrengen, om jezelf te beschermen.

Een releasedatum is nog niet bekend, buiten de herfstperiode om voor Amerikaanse gamers. De horrorgame is sinds september vorig jaar uit in Japan. Wel is inmiddels bevestigd dat Project Zero 5 ook naar Europa komt.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread