Kickstartercampagne Bloodstained breekt alle records

Update: haalt nog 1 miljoen dollar extra binnen.

Update: Kickstartercampagne klokt af op 5.545.992 dollar

In de laatste vijftien uur heeft Koji Igarashi's Bloodstained: Ritual of the Night nog krap 1 miljoen dollar extra verzameld.

Igarashi heeft na het behalen van de stretch goals van 4.75 miljoen en 5 miljoen dollar nog een allerlaatste stretch goal van 5.5 miljoen dollar toegevoegd: Boss Revenge Mode. In deze modus neem je het als de slechteriken op tegen de helden. Met bijna 46.000 dollar extra is ook deze stretch goal bereikt.

mercikes

De slotmomenten van de Bloodstained: Ritual of the Night Kickstartercampagne kun je op Twitch herbekijken.

Oorspronkelijk bericht

Koji Igarashi's Bloodstained: Ritual of the Night is de meest gecrowdfunde game ooit op Kickstarter.

De spirituele opvolger van de Castlevania reeks zit met de verzamelde 4.669.234 dollar en nog vijftien uur te gaan reeds op 933% van het beoogde doel van 500.000 dollar. De game verpulvert daarmee het record van inXile entertainment's Torment: Tides of Numenera, dat 4.188.927 dollar heeft verzameld.

Gezien het laaiende succes heeft Igarashi nog enkele stretch goals toegevoegd. Als de kaap van 4.750.000 dollar wordt bereikt, komt de prequel mini-game naar Nintendo 3DS en PlayStation Vita. Bij $5 miljoen wordt een roguelikemodus toegevoegd.

Wie de Bloodstained: Ritual of the Night Kickstartercampagne wil steunen, heeft nog tot 13 juni 05:00 de tijd. Geef je 28 dollar of meer, dan krijg je de game bij lancering.

Bloodstained: Ritual of the Night is reeds voor Linux, Mac, pc, PlayStation 4, PlayStation Vita, Wii U en Xbox One bevestigd. De game lanceert vermoedelijk in maart 2017.

Advertentie

Ga naar comments (1)

Over de auteur

Bert Van der Hoogerstraete

Bert Van der Hoogerstraete

Redacteur

Bert is niet meer zo actief voor Eurogamer Benelux als vroeger, maar schrijft wel nog steeds graag reviews. Hij wisselt kleurrijke Nintendogames af met de duisternis van Bloodborne en wacht al tien jaar tevergeefs op een nieuwe Golden Sun.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread