Skip to main content

Backers krijgen Bloodstained: Ritual of the Night E3 2016 demo

Als je minimaal 60 dollar hebt gedoneerd.

Kickstarter backers van Bloodstained: Ritual of the Night krijgen de E3 2016 demo van de game. Deze demo is beschikbaar op de pc als je 60 dollar of meer hebt gedoneerd.

Op de Kickstarterpagina van de game staat uitleg over de demo en informatie over enkele reeds bekende bugs in de broncode. Om de demo te ontvangen, vul je een vragenlijst in die uiterlijk 27 juni moet worden verstuurd. Daarna krijg je de downloadcode toegestuurd.

Ontwerper Koji Igarashi (beter bekend als IGA) benadrukt dat het een demo is, niet een voltallige versie van de game. Hij en zijn team werken nog om onder andere filmpjes, tutorials, een minimap, en locaties van vijanden en items toe te voegen.

"Om zoveel mensen de demo te zien spelen helpt ons om veel knelpunten te identificeren," zegt Igarashi over de demo tijdens de E3-beurs. "Toch laat het plezier van mensen tijdens het spelen van de demo zien dat we op de goede weg zitten."

Bloodstained: Ritual of the Night brak vorig jaar alle Kickstarter records. De campagne heeft uiteindelijk meer dan 5,5 miljoen dollar opgebracht. Bloodstained: Ritual of the Night komt uit op de pc, Mac, Linux, OS X, PlayStation 4, PlayStation Vita, Xbox One en Wii U.

Bekijk op YouTube

Nog even tijd? Lees dan ook:

Read this next