'Fahrenheit: Indigo Prophecy Remastered naar Steam'

Amazon lekt releasedatum.

Een remaster-versie van Fahrenheit komt op 29 januari uit op Steam, zo lekt retailwebsite Amazon. Ontwikkelstudio Quantic Dream heeft nog niet gereageerd op dit gerucht. In Amerika heet de game Indigo Prophecy.

De vermelding van de game is inmiddels van de website verwijderd. Fahrenheit: Indigo Prophecy Remastered komt volgens Amazon uit op de pc en Mac en kost $9,99. De game van ontwikkelaar David Cage krijgt daarbij vernieuwde graphics, controllersupport en een volledig georchestreerde soundtrack. Ook kun je wanneer je wilt wisselen tussen de oorspronkelijke en de aangepaste graphics.

Fahrenheit kwam oorspronkelijk in 2005 uit voor de pc en werd later ook verkrijgbaar op de PlayStation 2 en Xbox. Het is de voorloper van Heavy Rain en Beyond: Two Souls. Je speelt er zowel als een man die zijn onschuld wil bewijzen als de politieagenten die hem verdenken van moord en jacht op hem maken.

Voordat de vermelding van de remaster door Amazon verwijderd werd, is er nog een screenshot genomen. Deze zie je hieronder.

fahr

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Sander van Dalsum

Sander van Dalsum

Redacteur

Freelance journalist. Speelt graag stealth-games, RPG's en tactische shooters. Houdt net als iedereen van muziek.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread