Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fahrenheit: Indigo Prophecy Remastered officieel aangekondigd

Site maakt details bekend.

Fahrenheit: Indigo Prophecy Remastered is op de officiële Fahrenheit-site aangekondigd. Een paar dagen geleden nog had Amazon gelekt dat een remaster-versie van Fahrenheit naar Steam komt.

De game komt op de pc en voor Linux, Mac en iOS uit.

De remaster-versie omvat enkele upgrades ten opzichte van het origineel. Zo zijn de graphics omgezet naar high-definition voor zowel de pc als iOS. Tevens ondersteunt de game breedbeeld. Je kunt hierbij kiezen tussen de nieuwe en de oude graphics. Daarnaast zijn de controls aangepast voor een betere speelervaring.

Er is tevens een Android-versie in de maak, maar er zijn geen plannen voor een overzet naar de spelconsoles.

De originele Fahrenheit kwam in 2005 uit als een product van Quantic Dream, die later Heavy Rain en Beyond: Two Souls maakte. Je speelt met vier verschillende personages en er zijn meerdere uitkomsten mogelijk. De soundtrack is van de hand van Angelo Badalamenti.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Nathan Van Coillie avatar

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Reacties